Kringloop De Stal
Dr. Van Noortstraat 137a
2266GV Stompwijk

info@kringloopdestal.nl

Kringloop De Stal

KRINGLOOP DE STAL GAAT SLUITEN!!

 OMDAT WIJ ONZE HUIDIGE LOCATIE MOETEN VERLATEN IN VERBAND MET DE AANLEG VAN EEN OMLEIDINGSWEG, ZIJN WIJ OP ZOEK GEGAAN NAAR EEN NIEUWE LOCATIE. DIT IS ECHTER NIET GELUKT. DIT BETEKENT DAT DE STAL HELAAS MOET SLUITEN. ONZE LAATSTE VERKOOPDAG IS ZATERDAG 15 JULI 2017. WIJ ZIJN TROTS OP AL ONZE VRIJWILLIGERS DIE ZICH RUIM 7 JAAR BELANGELOOS HEBBEN INGEZET VOOR HET GOEDE DOEL. WIJ DANKEN U,ONZE KLANTEN, VOOR UW VERTROUWEN. 

In verband met de leegverkoop is de winkel vanaf donderdag 13 juli tot en met zaterdag 15 juli a.s. de hele dag open vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur.

Kringloop De Stal wordt gerund door heel veel vrijwilligers met een hart voor dit initiatief, werd een groot succes. De kringloop is voor velen, zowel binnen als buiten Stompwijk, een begrip geworden. Je kunt er je nette overbodige spullen langs brengen, waarna de vrijwilligers controleren of deze spullen nog in goede staat en bruikbaar zijn. Voor mensen die op zoek zijn naar deze spullen, is de keuze heel groot. Alles is te koop, voor heel weinig geld. De opbrengst van de kringloop komt geheel ten goede aan de restauratie van de kerk.

Medio Augustus 2013 is de restauratie van de kerk voltooid. De vrijwilligers vonden het zinvol om hun werkzaamheden voort te zetten voor meerdere goede doelen.

In 2015 bestond Kringloop De Stal 5 jaar. Op deze pagina vindt u een video en enkele foto’s.

Wilt u een donatie doen ten behoeve van de restauratie de H. Laurentiuskerk? Dan kunt u gebruik maken van rekeningnummer NL87 RABO 015.322.9195 t.n.v. Stichting Kringloop De Stal.